Vodafone: 0736969242 / Orange: 0751795901 / Cosmote: 0762708497  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Ochelari soferi , ochelari ceata , ochelari noapte

Ochelari soferi , ochelari ceata , ochelari noapte

Pret: 50,32 RON

Pretul include taxa TVA de 20%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Ochelari soferi , ochelari ceata , ochelari noapte

Speciali pentru soferi, acesti ochelari cresc vizibilitatea pe timp de ceata, noapte, plafon gros de nori, ploaie, ninsoare si in orice situatii cu vizibilitate scazuta protejand ochii si sporind securitatea in timpul mersului.

Ochelarii prezinta proprietatea deosebita de a concentra imaginea, ceata si culoarea albicioasa care provoaca oboseala si tendinta de a adormi la volan, fiind eliminate din raza vizuala, imaginea devenind extrem de clara, iar culoarea galbena oferind o atmosfera calda, optimista care induce o senzatie de caldura si confort pentru a conduce autoturismul pe orice distanta, fara a obosi.

Noaptea in mod cu totul surprinzator ei au o functionalitate similara. Obiectele confuze din cauza intunericului sunt scoase in evidenta devenind mult mai vizibile iar culoarea protejeaza vederea de farurile automobilelor venind din sens contrar, ce ar putea orbi conducatorul auto, acesta pierzand controlul asupra masinii. Totodata acesti ochelari pot fi purtati si de schiori, pescari, ciclisti etc.
Dupa o mica perioada de acomodare cu noua si placuta senzatie, ochelarii pentru ceata si noapte vor deveni nelipsiti in calatoriile dumneavoastra.

Vodafone: 0736969242 / Orange: 0751795901 / Cosmote: 0762708497 - Comenzi telefonice

 


Detalii produs


Categorie: Ochelari soferi noapte